Обадете се:

0878171944

Нашите учители

             Ели Димитрова

             Мария Иванова

             Златка Димитрова

       Безопастност за вашите деца

 

Нашият екип се грижи за безопасността на вашите деца. Същешременно, всеки наш малък посетител се задължава да спазва правилата за поведение и безопаснот на детски клуб АлБо.

        За нас

 10 години опит за всеки предобед и за всеки следобедЗа нас е удоволствие да ви представим детски клуб АЛБО. Отворихме врати преди десет години с идеята да създадем нова и различна форма за уплътняване на извънучебното време на вашите деца от 5 до 11 години.
Нашите първи възпитаници  вече пораснаха, а ние натрупахме повече  професионален опит. Безценен опит, който използваме, не само, за да помогнем на вас и вашите деца да подготвят  уроците си по ефективен начин, а и, за да придобият умения и навици, които са полезни  днес и ще бъдат полезни и утре. Стремим се да събудим любопитвото им и да провокираме интереса им чрез  съзидателни занимания и игри. Ценностите, които споделяме и ни движат напред са стремеж към нови знания, любов към родината и към природата, привързаност към семейството. Голямата ни цел е да ви помогнем да възпитате децата си здрави, знаещи и можещи, със собствена позиция и със сила да преследват мечтите си. 

 

Пазаруване за първия учебен ден


Новини:

Подготовка за първия учебен ден

Позли от училищни пътуванияВсички права запазени Детски клуб АлБо

Обадете се на:  0878 171944  /   info@albokids.com   /  бул. Христо Ботев 44 , ап. 2, 5800 Плевен

  • Instagram Social Icon
  • w-facebook
  • w-googleplus