Please reload

Последни Новини

Десет стъпки за развитие на правилни хранителни навици във вашите деца

February 10, 2018

1/6
Please reload

Избрани Постове

Подготовка за първият учебен ден...

September 9, 2017

 

Подготовка за първият учебен ден. Това е вълнуващо, натоварено време.

Разбира се, забавеното темпо на лятото, съчетано с това, че не трябва да пакетирате училищни обеди, прави юли и август чиста радост. Но за мен, след осем седмици, приветствам възможността да натоваря шест деца на шест часа на ден.

Ако обаче малката ви птица напусне гнездото за първи път тази година, може да не се чувствате така готови за начало на училище. Ето моя съвет: Опитайте се да не се паникьосвайте, когато се приближава септември. Вместо това, следвайте тези тристепенни планове много по-рано от стартирането на училище, няколко седмици преди училището и в първия ден.

Няколко седмици напред

Бъдете организирани.

Последното пазаруване се разнася или паника не е всичко готово за това, че всички важни първи ден може да подчертае всички. Направете списък и пазарувайте далеч напред, така че натрупването на консумативи и дрехи се чувства по-скоро забавно, отколкото скучна работа. Лятните месеци често са страхотни и за продажбите на дрехи!

Вземи опис.

Изчистете килера, за да прецените какво може да остане и какво може да бъде дадено, дарено или рециклирано. Знаейки какво всъщност се нуждае вашето дете, ще ви помогне да задържите обратно към училище пазаруване по бюджет.

Включете детето си в избора и етикетирането на учебните си пособия.

Това ще доведе до ентусиазма им за училище и ще им даде чувство на гордост към вещите си.

Това не е мозък, който бих препоръчвал етикетирането, но най-вече за малките деца, ползите са много. Освен че им помагат да идентифицират вещите си и да избягват бъркотията си с елегантни предмети, етикетите свеждат до минимум вероятността те да загубят неща, което означава по-малко стрес за двама ви!

Предишната седмица

Регулирайте рутинните процедури.

Започнете по-ранно легло и време за събуждане, за да улесните новото училище. Ако детето ви ще бъде в училище цял ден, ще трябва да се приспособи към нов график за хранене. Запознайте ги, като насрочете обяд и лека закуска, за да съвпадат с училищните / извън училищата.

Създайте специална зона за училищни неща.

Това е мястото, където те могат да запазят училищни торби, книги и документи, както и училищен календар. Използвайте стикер, за да маркирате първия ден от училище и други важни / забавни дни.

Правете тренировка за първия ден.

Преминете през всички стъпки заедно, като се събудите и се приготвяте навреме, за да стигнете до автобусната спирка или да шофирате в училище. Познаването ще намали нервността и ще изтрие всякакви проблеми.

В деня

Оставете време за здравословна закуска. Нервните коремни болки може да не са готови за голямо хранене, така че да са леки, но и хранителни. Инжектирането на някакво забавление в него може да помогне и за облекчаване на нервите - направете лицето на боровинка усмивка на тази купа от зърнени храни или палачинка.

Бъди подготвен.

Ако е необходимо, имайте документи и телефонни номера в ред и готови да отидете.

Остани спокоен.

Родителите ни често са по-нервни от децата ни! Тъй като децата могат да се възползват от нашите настроения, да пазят нервите ви и да кажат на детето си, че сте сигурни, че ще имат страхотен първи ден. Шансовете са, те ще!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Последвайте ни
Please reload

Търсене
Please reload

Архив
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square

Всички права запазени Детски клуб АлБо

Обадете се на:  0878 171944  /   info@albokids.com   /  бул. Христо Ботев 44 , ап. 2, 5800 Плевен

  • Instagram Social Icon
  • w-facebook
  • w-googleplus